CURSUSSEN

ADVIESGEVEND MEDIUM

NAOMI APACHI


Ook je *** ZESDE ZINTUIG ONTWIKKELEN *** boek ENKEL DEFINITIEF als je 100% ZEKER bent...

MOMENTEEL ZIJN ER GEEN CURSUSSEN GEPLAND

Een complete cursus van 13 lessen op 10 datums !!!

(slechts 20€ per lesuur / totaal lespakket 35u)

Wat is de betekenis van Intuïtieve Ontwikkeling?


De betekenis van Intuïtieve Ontwikkeling is dat je jouw zesde zintuig leert ontplooien tot een intuïtief persoon! Leer al je kwaliteiten in de cursus ontdekken én ontwikkelen zoals dingen leren aanvoelen én beter begrijpen. Ben je nu begaafd of niet, beseft dat ieder persoon iets in zich heeft.


Enkele onderwerpen die in de cursus komen: jezelf afschermen voor negativiteit, van jezelf houden, bewust uittreden, verklaring van wiegendood, verklaring van zelfmoord, doelen bewerkstelligen, pijn wegnemen én ook het besef dat energie gevaarlijk kan zijn, uitgebreide informatie over Oergids en tweelingziel, in contact treden met gene zijde,... Op het einde van de cursus, dit na het volgen van alle 10 lessen mag je als bonus je wélverdiende diploma in ontvangst nemen! Tijdens iedere les krijg je ook telkens een persoonlijke boodschap die je duidelijk maakt welke gaven in jouw aanwezig zijn, wat je er allemaal mee kunt doen, waar je kan opletten en aan werken voor jezelf met als kers op de taart wie je Oergids is, je tweelingziel enzovoort.Hoe dikwijls en wanneer gaat deze van start?


De cursus wordt 1x per jaar gegeven, telkens in het najaar met als startmaand September, dit in 2 groepen. Je hebt de keuze uit een Daggroep (maandag) van 13u tot ongeveer 16u OF een Avondgroep (dinsdag) van 19u tot ongeveer 22u. Houdt er rekening mee: dat les 6 - les 8 én les 10 (ongeveer 1u30), meer tijd in beslag neemt, aangezien het hier om een dubbele les gaat! Ps. les 1 zal ook 1u30 langer duren, omdat er kennis wordt gemaakt met de medecursisten én er een duidelijk overzicht wordt gegeven over de volledige cursus!Hoeveel lessen zijn het en wat is de bedoeling?


De cursus bestaat uit 10 lessen theorie én praktijk. Het is de bedoeling dat je na de cursus alle lessen hebt begrepen én ook kunt toepassen! De lessen worden op een zuiver spiritueel niveau gegeven wat de kwaliteit enkel maar ten goede komt! In principe krijg je niet 10 lessen maar 13 lessen, die gegeven worden, dit op 10 lesdagen!


Kwaliteit is héél belangrijk, daarom blijven de groepen beperkt tot ongeveer een 7 tal personen! Op deze manier kan iedere persoon voldoende begeleiding krijgen én ook aan bod komen! Dit is 't grote verschil met andere gelijkaardige cursussen waar je meestal die persoonlijke begeleiding ook niet krijgt! De reden komt, omdat er geen limiet staat op de grote van de groep én deze gegeven worden door verschillende personen!Wat is de waarde ervan en waar gaat deze door?


De cursus heeft een totale waarde van 700 euro (incl. btw), betaling in 2 schijven. Bij definitieve boeking wordt gevraagd de 1ste schijf van 350 euro over te schrijven én de overige 350 euro, in contanten mee te brengen naar de 1ste les!


De cursus wordt nooit op verplaatsing gegeven maar gaat ALTIJD DOOR IN Heesstraat 23 - 3560 Lummen (Meldert). Heb je geen auto, kom je van ver óf wens je samen te komen met iemand vanuit je streek? Dan is 't mogelijk om bepaalde gegevens op te vragen van één van je toekomstige medecursisten zodat er later kan afgesproken worden. Gebruikt deze ROUTEPLANNER om je route uit te stippelen.Goed om te weten alvorens jezelf in te schrijven!


Op het moment je de 1ste schijf van 350 euro hebt overgeschreven, betekent dit dat er een definitieve boeking gemaakt is! Houdt er rekening mee: bij een annulatie wordt deze schijf nooit terug betaald! Het is bv. mogelijk de cursus éénmalig uit te stellen naar een eerstvolgende startmaand, indien je ook deze uitzondering wordt toegekend! Realiseert dat zo'n uitzondering niet gegeven moet worden, maar dát het een gunst is!


Het resterende bedrag namelijk de 2de schijf van 350 euro wordt je ENKEL 100% AANGEREKEND, indien de cursus NIET WERD GEANNULEERD, minimum een maand vóór aanvang! Dat houdt in dat je geen aangetekend bewijs van annulatie hebt, niet kwam opdagen bij de eerste les óf na 1 of meerdere lessen plotseling de cursus wenst te beëindigen!


Béseft: dat na 't starten van de cursus, indien je deze om welke reden ook wenst te beëindigen, niemand jou plaats nóg kan innemen!Wat zijn de 10 datums en hoe jezelf inschrijven?


DATUMS DAGGROEP SEPTEMBER 2019: 09-16-23 september / 07-14-21 oktober // 11-18-25 november én 02 december. Opgelet:  DATUMS AVONDGROEP = steeds 1 dag later!


Indien je jezelf wenst in te schrijven gelieve EERST TELEFONISCH contact op te nemen +32 (0)475 25 93 93 om zeker te zijn of er nog een plaats vrij is! Op die manier kunnen we alvast je plaats reserveren, want vergeet niet vól is vól! Je inschrijving is pas definitief als de 1ste schijf van 350 euro is overgeschreven op REK: 733-1451973-10 met vermelding van (voor én familienaam / Daggroep OF Avondgroep September '19), Bic Code: KREDBEBB én Iban Code: BE41 7331 4519 7310.


TIJDIG INSCHRIJVEN WENS JE ZÉKER DEEL TE NEMEN IN 2019 !!!Invulformulier Cursus Zesde Zintuig Ontwikkeling!

 
 
 
 
 
 
 
 
Daggroep maandag (13u00 tot '16u00')
Avondgroep dinsdag (19u00 tot '22u00')
 
 
 
Je wenst te volgen maar hebt nog andere vragen?


Gelieve hiervoor ENKEL TELEFONISCH contact op te nemen +32 (0)475 25 93 93 dit van maandag t/m donderdag telkens vanaf 13u30 tot 21u00.
Héél véél liefde, licht én kracht,

Naomi Apachi

OPGELET: er verschijnt een bericht als het formulier verzonden is (alles invullen waar het teken * staat).